Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Olax Technology CO.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι > Νέα >
Εταιρικές ειδήσεις OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi
Εκδηλώσεις
Επαφές
Επαφές: Ms. Anna
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε

OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi

2024-01-18
Latest company news about OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi

Απεριόριστη πρόσβαση και εύκολο ταξίδι
Με το OLAX MF650 Carry-on Wi-Fi, μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.Το MF650 σας παρέχει μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα σήματος.

 

Υπερ-γρήγορη σύνδεση 5G, εξαιρετική ταχύτητα
Με την τεχνολογία 5G, το OLAX MF650 σας επιτρέπει να απολαύσετε μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία στο διαδίκτυο.κάνοντας την ηλεκτρονική σας ζωή πιο αποτελεσματική και βολική.

 

Σύνδεση πολλών συσκευών και κοινή χρήση διασύνδεσης
Το MF650 υποστηρίζει τη σύνδεση έως και 10 συσκευών ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το δίκτυο με την οικογένειά σας, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν μια γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο.Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας εν κινήσει ή να συνεργαστείτε με την ομάδα σας χωρίς κανένα εμπόδιο.

 

Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άνευ ανησυχίας λειτουργία
Το MF650 έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 ώρες ή και περισσότερο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το επαναφορτίσετε τόσο συχνά, το οποίο είναι ακόμα πιο χωρίς ανησυχίες.επαγγελματική συνάντηση ή ταξίδι μεγάλης απόστασης, μπορείτε να βασιστείτε στην σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του MF650 για να διατηρήσετε το δίκτυό σας να λειτουργεί ομαλά.

 

Φορητό και Ελαφρύ, Να Το Κουβαλάτε Μαζί Σας
Το OLAX MF650 έχει ένα ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό που είναι μόνο στο μέγεθος μιας παλάμης.Αυτό κάνει το MF650 ιδανικό σύντροφο όταν ταξιδεύετε, στην εργασία ή για αναψυχή.

 

Επιπλέον, για να εξασφαλίσουμε την ηρεμία σας, προσφέρουμε γρήγορη παγκόσμια παράδοση και εγγύηση ενός έτους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi  2