Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Olax Technology CO.,Ltd
προϊόντα
Νέα
Σπίτι >

ΚΙΝΑ Shenzhen Olax Technology CO.,Ltd Εταιρικές ειδήσεις

OLAX MC80 CAT6 διπλή ζώνη 2.4G&5.8G παράκαμψη αποσυναρμολογήσιμες κεραίες 5000mAh μπαταρία B28 4G LTE WiFi δρομολογητές

  ΝΕΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΑΜΕΡΑΚΗ ΔΡΑΣΗ CAT 6 CPE δρομολογητής     Μοντέλο: MC80 ΕΠΙΤΡΟΠΟΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΙΗΣ   ● 4G LTE έως 300Mbps ((downlink) 50Mbps (uplink)   ● Μοιραστείτε σύνδεση 4G LTE με έως και 32 συσκευές Wi-Fi   ● 1200Mbps ασύρματη με έως και 300Mbps   ● Εξωτερικές κεραίες βελτιώνουν τη λήψη Wi-Fi και 4G LTE         Τσιπσετ:ΑΣR1828 + RTL8192FR + RTL8812FR + RTL8367RB + Si32185   Συχνότητα CPU:Δύο πυρήνες 1.5Hz ((ARM Cortex-A7 + ARM Cortex-R5)   Διάταξη υποστήριξης:Ειδικότερα, η ΕΑΑ μπορεί να χρησιμοποιεί τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 4 παράγραφος 1 στοιχείο β) του κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 575/2013. ΤΔΔ: Β38/Β40/Β41/Β42/Β43 (προαιρετικό) WCDMA: Β1/Β5/Β8     Τύπος 802.11a/b/g/n/ac 11N: 2,4~2,4835GHz 11AC: 5,150~5,825GHz Η Κορέα, η Ιαπωνία, το ETSI, τα κανάλια FCC μπορούν να επιλεγούν Σχέδια διαμόρφωσης Ο αριθμός του οχήματος είναι ο αριθμός του οχήματος. DSSS = DBPSK, DQPSK, CCK Ποσοστό μεταφοράς HT20: έως 144 Mbps   HT40: έως 300 Mbps VHT80: έως 867Mbps              

2024

05/30

OLAX Νέος Mifi MF650 ασύρματος κινητός δρομολογητής WiFi

Απεριόριστη πρόσβαση και εύκολο ταξίδιΜε το OLAX MF650 Carry-on Wi-Fi, μπορείτε να απολαύσετε υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο οποτεδήποτε και οπουδήποτε.Το MF650 σας παρέχει μια σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για προβλήματα σήματος.   Υπερ-γρήγορη σύνδεση 5G, εξαιρετική ταχύτηταΜε την τεχνολογία 5G, το OLAX MF650 σας επιτρέπει να απολαύσετε μια εξαιρετικά γρήγορη εμπειρία στο διαδίκτυο.κάνοντας την ηλεκτρονική σας ζωή πιο αποτελεσματική και βολική.   Σύνδεση πολλών συσκευών και κοινή χρήση διασύνδεσηςΤο MF650 υποστηρίζει τη σύνδεση έως και 10 συσκευών ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε το δίκτυο με την οικογένειά σας, τους φίλους ή τους συναδέλφους σας, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν μια γρήγορη σύνδεση στο Διαδίκτυο.Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας εν κινήσει ή να συνεργαστείτε με την ομάδα σας χωρίς κανένα εμπόδιο.   Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και άνευ ανησυχίας λειτουργίαΤο MF650 έχει εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 ώρες ή και περισσότερο, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να το επαναφορτίσετε τόσο συχνά, το οποίο είναι ακόμα πιο χωρίς ανησυχίες.επαγγελματική συνάντηση ή ταξίδι μεγάλης απόστασης, μπορείτε να βασιστείτε στην σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του MF650 για να διατηρήσετε το δίκτυό σας να λειτουργεί ομαλά.   Φορητό και Ελαφρύ, Να Το Κουβαλάτε Μαζί ΣαςΤο OLAX MF650 έχει ένα ελαφρύ και φορητό σχεδιασμό που είναι μόνο στο μέγεθος μιας παλάμης.Αυτό κάνει το MF650 ιδανικό σύντροφο όταν ταξιδεύετε, στην εργασία ή για αναψυχή.   Επιπλέον, για να εξασφαλίσουμε την ηρεμία σας, προσφέρουμε γρήγορη παγκόσμια παράδοση και εγγύηση ενός έτους.  

2024

01/18

OLAX MC50 Διπλή ζώνη κεραία 2.4G CAT4 CPE Wifi Sim Card Router 4G LTE Wi-Fi Modem Ασύρματοι δρομολογητές

Σταθερό σήμα, γρήγορη σύνδεσηΗ κεραία OLAX MC50 διπλής ζώνης 2.4G / 5G μπορεί να σας παρέχει ισχυρή κάλυψη σήματος, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο σε οποιοδήποτε περιβάλλον.τηλεδιάσκεψη ή ηλεκτρονική ψυχαγωγία, MC50 μπορεί να σας φέρει μια ομαλή εμπειρία στο διαδίκτυο.   Μεταφορά υψηλής ταχύτητας, ομαλή εμπειρίαΜε την τεχνολογία διπλής ζώνης, το MC50 μπορεί να υποστηρίξει υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, καθιστώντας την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο πιο ομαλή.βλέποντας βίντεο HD ή παίζοντας online παιχνίδια, MC50 μπορεί να σας παρέχει εξαιρετική απόδοση, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τον κόσμο του Διαδικτύου χωρίς κανένα εμπόδιο.   Βελτιωμένη κάλυψη, βελτιωμένο σήμαΕξοπλισμένο με κεραίες διπλής ζώνης, το MC50 μπορεί να βελτιώσει αποτελεσματικά την εμβέλεια μετάδοσης και την ισχύ των σημάτων WiFi.MC50 παρέχει μια ευρύτερη κάλυψη για να εξασφαλιστεί ότι μπορείτε να λάβετε ένα σταθερό σήμα σε κάθε γωνία.   Απλή ρύθμιση, εύκολη αρχήΤο MC50 έχει ένα απλό και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εγκατάστασης, plug and play, χωρίς να χρειάζονται περίπλοκα βήματα εγκατάστασης.ακολουθήστε τις απλές οδηγίες για να δημιουργήσετε, και μπορείτε να απολαύσετε γρήγορα μια σταθερή σύνδεση στο Internet.   Υψηλής ποιότητας υλικό, μακράς αντοχήςΤο MC50 είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο ποιότητας για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η αντοχή του προϊόντος.Το MC50 μπορεί πάντα να διατηρεί εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία.   Εν τω μεταξύ, προσφέρουμε γρήγορη παγκόσμια υπηρεσία παράδοσης και ένα έτος εγγύηση για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία αγορών σας είναι χωρίς προβλήματα.      

2024

01/10

OLAX Ax9 Pro Wifi Router 300mbps Hotspot Modem με κάρτα SIM συν 4000Mah μπαταρία Υποστήριξη ασύρματο δρομολογητή

Ο δρομολογητής OLAX AX9Pro Hotspot WiFi υποστηρίζει την ακόλουθη ζώνη συχνοτήτων: 1/3/5/7/8/20/28ab/38/40/41 Ετικέτα:OLAX Υλικό:Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται με νέα υλικά και τσιπς. Χρόνος αποστολής:Παροχή εντός 3 ημερών για τα προϊόντα που βρίσκονται σε αποθέματα, 28-35 εργάσιμες ημέρες για τα προϊόντα που έχουν προσαρμοστεί Εγγύηση:Υποστήριξη ενός έτους εγγύηση Χρώμα εμφάνισης:Μαύρο Προβλήματα ποιότητας:υποστήριξη διαδικτυακής καθοδήγησης μετά την πώληση, εάν είναι απαραίτητο, απομακρυσμένος υπολογιστής για έλεγχο Δυνατότητα μπαταρίας:Με μπαταρία 4000mah Μαύρο χωρίς μπαταρία Λευκό Απόδοση:cat4, 150mbps, WiFi μέχρι 300mbps, υποστήριξη 32 χρηστών. Περισσότερη ικανότητα αναμονής για οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε για να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο Υποστήριξη 32 χρηστών ταυτόχρονα, κινητά τηλέφωνα, tablets και φορητούς υπολογιστές, απολαύστε υψηλής ταχύτητας δίκτυο 4G οποτεδήποτε, οπουδήποτε    

2024

01/03

OLAX AX6Pro Sim Card Wifi 4G LTE CPE ασύρματο μοντέμο δρομολογητή 4000Mah εξωτερικό δρομολογητή 4G LTE

Παρουσιάζουμε το OLAX AX6 Pro 4G LTE CPE WiFi Router, μια ισχυρή και φορητή λύση για γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση στο διαδίκτυο. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά και τη μακροχρόνια μπαταρία, αυτό το ασύρματο modem 4G εγγυάται μια απρόσκοπτη εμπειρία στο διαδίκτυο. Απολαύστε ταχύτητες ίντερνετ με σύνδεση 4G LTE.   Η συσκευή διαθέτει δύο εκδόσεις της ζώνης συχνοτήτων:B1/3/7/8/20/28/38/40/41 ή B2/4/7/12/13/28a.   Είτε στέλνετε βίντεο HD, παίζετε παιχνίδια στο διαδίκτυο, είτε εργάζεστε εξ αποστάσεως, το OLAX AX6 Pro εξασφαλίζει μια σταθερή και υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την αδιάκοπη περιήγηση και λήψη. Εξοπλισμένο με μπαταρία 4000mAh, αυτό το μόντεμ παρέχει μακροχρόνια ισχύ, επιτρέποντάς σας να παραμείνετε συνδεδεμένοι για παρατεταμένες περιόδους χωρίς να ανησυχείτε για επαναφόρτιση. Κρατήστε τις συσκευές σας ενεργοποιημένες όταν είστε σε κίνηση και απολαύστε αδιάλειπτη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος. Απολαύστε την ευκολία ενός φορητού WiFi hotspot που μπορεί να συνδέσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα.   Με το OLAX AX6 Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δίκτυο WiFi για τα smartphones, τα tablets, τους φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές σας, επιτρέποντάς σας να μοιραστείτε πρόσβαση στο διαδίκτυο με την οικογένειά σας και τους φίλους σας όπου και αν πάτε.   Ο κομψός και συμπαγής σχεδιασμός του OLAX AX6 Pro το καθιστά εύκολο να μεταφερθεί και να τοποθετηθεί. Το φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον του εξασφαλίζει μια απλή διαδικασία εγκατάστασης, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα και χωρίς προσπάθεια. Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο με το OLAX AX6 Pro 4G LTE CPE WiFi Router. Απολαύστε τα οφέλη της γρήγορης και αξιόπιστης σύνδεσης στο διαδίκτυο, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

2023

12/28

1